Mâine este ultima zi de depunere a documentelor și a listelor de subscripție pentru înregistrarea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020.

Astfel, documentele pentru înregistrarea candidaţilor pot fi depuse până la ora 17:00.

Conform CEC, în cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare mâine, la ora 18.00, Comisia Electorală se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot.

Până la momentul actual, CEC a înregistrat cinci concurenți electorali, iar alte trei dosare sunt în curs de examinare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!