O angajată a Ministerului Sănătății în vârstă de 63 de ani a murit din cauza virusului COVID-19. Este vorba despre Lilia Bantaș, consultant principal în cadrul Serviciului politici în domeniul managementului personalului medical și social. 

Foto: Ministerul Sănătății

„Cu profund regret, colectivul Ministerul Sănătății exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a doamnei Lilia Bantaș. Ea va rămâne în memoria noastră un colaborator profesionist și devotat, un om luminos, mereu cu zâmbetul pe buze și de o rară cumsecădenie. Dumnezeu să o odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al instituției.

Lilia Bantaș s-a născut în anul 1957, a absolvit Institutul de Comerț și Economie din orașul Livov, Ucraina. Și-a început activitatea în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale în anul 2001, aducând un aport semnificativ la elaborarea și promovarea politicilor statului în domeniul organizării și remunerării muncii angajaților.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!