Ședința de judecată de la Curtea de Apel Chișinău în cazul omorului de la Atrium a fost amânată după ce avocatul lui Aurel Ignat nu s-a putut prezentat la ședință.

Purtătoarea de cuvânt a Curții de Apel Chișinău, Octeabrina Popa, a declart pentru redacție TV 8 că apărătorul lui Ignat a fost antrenat la o altă ședință și din acest motiv s-a solicitat amânarea.

Următoarea ședință de judecată se va desfășura pe 11 noiembrie.

Pe 26 iunie curent, Mihai Pârgaru, unul dintre luptătorii K1, acuzați de omorul lui Sergiu Bejenari, în fața unui club de noapte, a fost achitat. Nici cel de-al doilea acuzat, Aurel Ignat, nu va face închisoare pentru omor, fiind la fel achitat. Acestuia i-a fost aplicată doar o amendă pentru huliganism.

Amintim că cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial, când inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!