/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Polițistul care și-a organizat în plină pandemie nunta la Bălți a fost sancționat

missing
30 septembrie 2020, ora 23:22

Polițistul care și-a organizat în plină pandemie nunta la Bălți a fost sancționat. Amendat a fost și administratorul localului în care a avut loc ceremonia. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) Sergiu Golovaci astăzi, 30 septembrie, în cadrul unui briefing de presă.

„Verificarea privind evenimentul privat care a avut loc la Bălți și a fost implicat un angajat al Poliției a luat sfârșit. Atât administratorul localului unde s-a desfășurat acel eveniment cât și organizatorul au fost sancționați contravențional conform legislației în vigoare”, a declarat Sergiu Golovaci.

Amintim că la începutul lunii septembrie, în plină pandemie, polițistul și-a organizat nunta într-un local din orașul Bălți și a încălcat astfel restricţiile impuse de Comisia naţională extraordinară de sănătate publică.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram