Polițistul care și-a organizat în plină pandemie nunta la Bălți a fost sancționat. Amendat a fost și administratorul localului în care a avut loc ceremonia. Despre aceasta a anunțat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) Sergiu Golovaci astăzi, 30 septembrie, în cadrul unui briefing de presă.

„Verificarea privind evenimentul privat care a avut loc la Bălți și a fost implicat un angajat al Poliției a luat sfârșit. Atât administratorul localului unde s-a desfășurat acel eveniment cât și organizatorul au fost sancționați contravențional conform legislației în vigoare”, a declarat Sergiu Golovaci.

Amintim că la începutul lunii septembrie, în plină pandemie, polițistul și-a organizat nunta într-un local din orașul Bălți și a încălcat astfel restricţiile impuse de Comisia naţională extraordinară de sănătate publică.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!