Un bărbat de 27 de ani a fost reținut de Poliție fiind suspectat că a racolat tinere pentru a practica prostituția. Oamenii legii spun că individul făcea parte dintr-un grup criminal. Membrii acestuia au racolat prin intermediul rețelelor sociale mai multe tinere și le-au convins să se prostitueze contra unor sume de bani. Astfel de acțiuni s-au întreprins de la începutul anului, în Chișinău.  

Potrivit Poliției, membrii grupului ar fi promis victimelor sume de la trei mii, la patru mii de lei zilnic. Fetele aveau vârste cuprinse între 20 și 25 de ani și acordau servicii în unele apartamente din Chișinău sau erau transportate la domiciliile solicitanților.

Suspecții încasau o mie de lei pentru o oră de servicii sexuale prestate și 300 euro pentru o noapte. Reținerea unuia dintre suspecți a fost efectuată în momentul transmiterii banilor. Bănuitul a fost arestat pentru 72 de ore.

Ulterior, s-a constatat că bărbatul este acuzat de trafic de copii, având statut de inculpat, cauza penală fiind pe rol în instanța de judecată. În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism, iar dacă vinovăția bărbatului va fi demonstrată, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la patru la șapte ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!