/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Trei indivizi din Strășeni riscă închisoare, după ce au furat o mașină, pentru a se plimba

30 septembrie 2020, ora 21:26

A lăsat cheile în mașină, iar peste două ore s-a pomenit fără ea. I s-a întâmplat unui bărbat din orașul Strășeni, care imediat ce a observat dispariția vehiculului a anunțat oamenii legii. Autoturismul a fost găsit în satul vecin, iar făptașii au spus că au luat vehiculul pentru a se plimba. Promenada acestora s-a încheiat la secția de poliție.

După ce au urcat la volanul mașinii, indivizii s-au deplasat spre satul Negrești, din același raion. Ajunși acolo, aceștia au abandonat mașina lângă locuința unei rude și și-au căutat de treabă. Între timp, oamenii legii, deja erau pe urmele făptașilor, iar la două ore de la incident au fost reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi trei indivizi din orașul Strășeni. Bărbatul, care a fost la volanul vehiculului, spune că nu-și amintește prea multe despre caz.

Audiați de polițiști, indivizii, și-au recunoscut vina, menționând că au răpit mașina pentru a se plimba timp de câteva zile. Ideea le-a venit atunci când au văzut cheile lăsate în lacătul de pornire al mașinii. Vehiculul urmează să fie restituit proprietarului. Dacă vinovăția le va fi demonstrată, suspecții vor fi cercetați penal pentru furt, infracțiune care se pedepsește cu  închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram