A lăsat cheile în mașină, iar peste două ore s-a pomenit fără ea. I s-a întâmplat unui bărbat din orașul Strășeni, care imediat ce a observat dispariția vehiculului a anunțat oamenii legii. Autoturismul a fost găsit în satul vecin, iar făptașii au spus că au luat vehiculul pentru a se plimba. Promenada acestora s-a încheiat la secția de poliție.

După ce au urcat la volanul mașinii, indivizii s-au deplasat spre satul Negrești, din același raion. Ajunși acolo, aceștia au abandonat mașina lângă locuința unei rude și și-au căutat de treabă. Între timp, oamenii legii, deja erau pe urmele făptașilor, iar la două ore de la incident au fost reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi trei indivizi din orașul Strășeni. Bărbatul, care a fost la volanul vehiculului, spune că nu-și amintește prea multe despre caz.

Audiați de polițiști, indivizii, și-au recunoscut vina, menționând că au răpit mașina pentru a se plimba timp de câteva zile. Ideea le-a venit atunci când au văzut cheile lăsate în lacătul de pornire al mașinii. Vehiculul urmează să fie restituit proprietarului. Dacă vinovăția le va fi demonstrată, suspecții vor fi cercetați penal pentru furt, infracțiune care se pedepsește cu  închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!