/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Usatîi spune că Plahotniuc și-a cumpărat un bilet spre Cipru. „Verific dacă a fost în avion”

missing
30 septembrie 2020, ora 15:24

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, și-ar fi cumpărat un bilet pentru o cursă avia spre Cipru.

„La momentul actual eu verific informațiile despre aflarea lui Vladimir Plahotniuc în Cipru. Plahotniuc a avut un bilet la cursa Istanbul-Cipru. Dacă s-a aflat el în avion sau nu, eu verific”, a declarat Usatîi în cadrul unei conferințe.

Contactat de TV8, avocatul lui Plahotniuc, Lucian Rogac, a menționat că nu cunoaște unde se află clientul său.

Precizăm că inițiat, s-a aflat că fostul lider PD se află în Turcia. Ulterior, procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a semnat ieri cererea prin care solicită autorităților competente ale Turciei extrădarea fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc pentru a fi tras la răspundere în Republica Moldova.

Vladimir Plahotniuc a plecat din Republica Moldova în iunie 2019. Ulterior, pe 22 mai, judecătorii au admis demersul PCCOCS și au emis mandat de arest pentru 30 de zile în privința lui Vladimir Plahotniuc.

În martie 2020, Ambasada Statelor Unite în R. Moldova a confirmat faptul că Vladimir Plahotniuc se află în SUA, menționând că acesta era „supus procedurilor administrative de deportare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram