/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Care este cea mai bună anvelopă de iarnă de mărime 205/55 R16? Rezultatele testului ADAC 2020

missing
01 octombrie 2020, ora 12:15

Cel mai bun produs al Bridgestone pentru sezonul rece, Blizzak LM005, este câștigătorul testului de anvelope de iarnă al organizației germane ADAC pentru 2020!

Proiectat pentru a oferi conducătorilor auto un control și o siguranță excepțională în condiții dificile, Blizzak LM005 a impresionat în toate condițiile de drum de iarnă, cu performanțele sale echilibrate pe drumuri uscate și acoperite de zăpadă, precum și manipularea pe suprafeţe umede.

Cu aceste caracteristici, experții de la ADAC, cea mai mare asociație de automobilism din Europa, a conferit modelului Blizzak LM005 un scor general de 2.0 – cel mai bun rating printre toate profilurile testate – și a numit-o câștigător în clasificarea celor 15 modele testate în mărimi 205/55 R16 H (până la 210 km/h). Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram