Cetățenii care locuiesc în  regiunea transnistriană și dețin acte moldovenești vor putea să se deplaseze pentru a vota la secțiile de votare deschise pe malul drept al Nistrului.

Decizia a fost luată astăzi de administrația de la Tiraspol, chiar dacă măsurile restrictive din cauza pandemiei au fost prelungite până 1 decembrie curent,  scrie presa locală.

Astfel, locuitorii din stânga Nistrului vor putea să se deplaseze fără a cere vreun document de la comisia specială din regiune, care gestionează situația pandemică.

Amintim că CEC a decis deschiderea a 42 de secții de votare pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie curent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!