/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Locuitorii din regiunea transnistriană vor putea vota la alegerile prezidențiale

missing
01 octombrie 2020, ora 18:08

Cetățenii care locuiesc în  regiunea transnistriană și dețin acte moldovenești vor putea să se deplaseze pentru a vota la secțiile de votare deschise pe malul drept al Nistrului.

Decizia a fost luată astăzi de administrația de la Tiraspol, chiar dacă măsurile restrictive din cauza pandemiei au fost prelungite până 1 decembrie curent,  scrie presa locală.

Astfel, locuitorii din stânga Nistrului vor putea să se deplaseze fără a cere vreun document de la comisia specială din regiune, care gestionează situația pandemică.

Amintim că CEC a decis deschiderea a 42 de secții de votare pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram