Pur şi simplu nu e normal asta! Solicităm ca Ministerul Afacerilor Interne să modifice “regulile de joc” ale noului serviciu de evacuare contractat şi să le permită autospecialelor să facă ordine nu doar pe străzile capitalei, ci şi în parcările publice, de genul celor amenajate în incinta centrelor comerciale.

Credeţi sau nu, dar în ele la fel există automobile lăsate aiurea de către şoferi, iar un exemplu a apărut astăzi pe o reţea de socializare, acesta devenind viral. Doar priviţi ce şi-a permis să facă posesorul acestui VW într-o parcare de pe bd. Dimitrie Cantemir.

În această ordine de idei, automobilistul iresponsabil s-ar califica automat în marea finală a concursului “Cea mai proastă parcare a anului 2020”, în lume! Vezi toate imaginile de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!