/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Un apartament în Chișinău, un automobil din 2007 și un cont în bancă. Declarația de avere a Maiei Sandu

missing
02 octombrie 2020, ora 12:11

Un apartament în Chișinău, un automobil din 2007 și un cont la o bancă din SUA. Aceste bunuri le-a declarat Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. 

Astfel, potrivit declarației de avere înregistrate pe pagina CEC, Maia Sandu a declarat un apartament cu o suprafață de 74 metri, dobândit în anul 2003, o mașină Toyota RAV4 din 2007, care a fost procurat în anul 2012, dar și un cont la o bancă din SUA.

De asemenea, lidera PAS a mai declarat venituri sub formă de salariu de la Cancelaria de Stat, dar și Parlament.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. CEC a înregistrat până acum șase candidați – Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon, Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate).

Campania electorală a început astăzi, 2 octombrie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram