Un apartament în Chișinău, un automobil din 2007 și un cont la o bancă din SUA. Aceste bunuri le-a declarat Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. 

Astfel, potrivit declarației de avere înregistrate pe pagina CEC, Maia Sandu a declarat un apartament cu o suprafață de 74 metri, dobândit în anul 2003, o mașină Toyota RAV4 din 2007, care a fost procurat în anul 2012, dar și un cont la o bancă din SUA.

De asemenea, lidera PAS a mai declarat venituri sub formă de salariu de la Cancelaria de Stat, dar și Parlament.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. CEC a înregistrat până acum șase candidați – Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon, Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate).

Campania electorală a început astăzi, 2 octombrie.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!