Faceţi cunoştinţă! Şoferul în cauză te poate ameninţa şi insulta în cel mai direct mod dacă îndrăzneşti să-i faci vreo observaţie despre cum conduce. Deşi are un look prezentabil la prima vedere, limba îi este din cale afară de murdară.

O şoferiţă a regretat mai apoi că l-a claxonat uşor, după ce tipul a generat o situaţie de accident, deplasându-se pe contrasens pe strada Mihail Sadoveanu, direcția spre strada Nicolae Dimo.

Acesta a revenit ulterior în banda regulamentară de circulaţie, a oprit toată coloana de maşini, şi-a părăsit autovehiculul şi s-a apropiat de automobilul femeii unde a urmat o serie de insulte. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!