/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO LIVE/ „E timpul oamenilor buni”. Maia Sandu se lansează în campanie prezidențială

missing
02 octombrie 2020, ora 11:05

Candidata partidului PAS, Maia Sandu, se lansează în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. 

„Ideile și mesajele noastre au început să fie auzite de către oameni. Nu trebuie să așteptăm ca cei din vest și est vor veni să ne facă curat acasă la noi. Schimbarea pornește de la noi. Politica poate fi altfel. În politică este loc pentru oamnei buni. Oamenii au început să aibă încredere în noi. Am crescut ca partid. Maia Sandu va fi un președinte care va seta un alt mod de comportament, întruchipează valorile care ne-au adus în politică. E vremea oamenilor buni”, a declarat Prim-vicepreședintele PAS Igor Grosu.

„V-am spus când ne-am întâlnit, vă spun și acum. Nu abandonați, nu renunțați, vine vremea noastră. Vine vremea oamenilor buni. Avem alegeri prezidențiale în 30 de zile. Aceste alegeri sunt mai importante poate decât oricând. Avem nevoie de un președinte care știe cum și care vrea să pună Moldova pe calea cea dreaptă. Un președinte care să ne redea speranța în ziua de mâine. Vrem să sărbătorim 30 de ani de independență cu familii fericite. Moldova merită să pășească cu încredere în următorii 30 de ani”, a menționat Maia Sandu în timpul lansării în campania prezidențială.

„Moldova nu-și mai permite corupție. Acest lucru ne aduce lacrimi. Un stat prost condus este o boală, dar noi avem medicamentul, acesta este votul nostru, este vocea noastră, care se aude tot mai răspicat în case, străzi și orașe. După 4 ani de circ și 6 luni de criză sanitară, vă întreb un singur lucru: „Suntem noi mulțimiți de cum suntem conduși? Nu a venit oare vremea schimbării? Am fost 4 milioane, am rămas sub 3, vom rămâne și mai puțini dacă nu vom avea curajul să spunem că vremea hoților a trecut”, a mai adăugat Maia Sandu.

De asemenea, lidera PAS a mai adăugat că e vremea să ne implicăm cu toții: „E vremea ca toți oamenii buni să facă un pas în față și să se unească pentru un proiect de țară. Pentru cei de dreapta și de stânga, pentru angajați și antreprenori, pentru cei de acasă și cei din diasporă. Am ajuns să fim conduși de cei mai mari hoți, am ajuns să fim lăsați în izbeliște. Dar coșmarul lor este implicarea noastră. Eu nu pot să rezolv toate problemele peste noastre, dar eu am un plan și știu că vom pune Moldova pe picior drept. Voi lupta pentru viitorul nostru bun acasă. Avem nevoie de un președinte luptător”.

Lidera PAS a fost susținută și de către dramaturgul și jurnalistul Constantin Cheianu: „Pe lângă faptul că este un patriot de mare curaj, este o vorbitoare excelentă de limba română și limba engleză. Astăzi eu învăț de la ea și este una dintre foarte puținii politicieni cu adevărat integri și incoruptibili. Maia Sandu la putere va marca o schimbare istorică și ea va face față acestei schimbări. Este un om de talent, nu va aștepta oportunități, va crea oportunități”.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. CEC a înregistrat deocamdată șase candidați – Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon, Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram