Pe fundalul unei Biserici, candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a lansat în campanie electorală. La eveniment au participat membrii Platformei DA, dar și susținători ai partidului.

„ Fără standarde morale puterea o ia razna. Cine mai asociază astăzi Republica Moldova cu Ansamblul Joc, cu Lăutarii, cu cinematografia autohtonă. Lumea ne cunoaște prin preajma săriciei, furtul miliardului. Acest lucru l-au făcut politicienii. În fața acestei biserici vă spunem că avem tăria să luptăm pentru Moldova. Timpul trădătorilor a trecut. Acum e timpul pentru cei care știu cum trebuie să arate Moldova mâine. Nimeni cu excepția lui Andrei Năstase nu are vreo șansă în aceată cursă electorală”, menționează secretarul general DA, Ion Terguță.

„Lupta decisivă încă urmează să fie dată. Au fost și alții, îmi vor reproșa unii. S-au comis greșeli, da. Întrucât în politica din Moldova minciuna și aroganța sunt la ele acasă. Oamenii acum știu cu exactitate ce fel de președinte vor să aibă. Acesta trebuie să fie un lider care să lupte pentru Moldova”, spune Maria Ciobanu.

„Dragi prieteni, oameni ai Moldovei de azi și mâine. Votul fiecăruia dintre noi va conta mai mult ca niciodată pentru Moldova de azi și pentru Moldova de mâine. Calea spre libertatea a fost extrem de dificilă. Am numărăt împreună victorii importante, dar mai avem multe de făcut. Îndiferent în ce limbă vorbim sau la ce biserică mergem, toți ne dorim aceleași lucruri. Am decis să candidez, deoarece putem continua ceea ce am început împreună. Este momentul ca noi toți să pornim reclădirea Moldovei de mâine, asta înseamnă că viitorul începe astăzi”, a declarat Andrei Năstase.

Știrea se actualizează

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. CEC a înregistrat deocamdată șase candidați – Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon, Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!