Așa-zisa Mare Curățenie anunțată de Primăria Chișinău s-a desfășurat și astăzi. La ea a participat și candidatul independent, Igor Dodon, susținut de socialiști. La acțiunea de salubrizare, acesta a venit împreună cu familia,  însoțit de bodyguarzi și fotograf.

Îmbrăcat la sacou, urmat de bodyguarzi și fotograf, la campania de salubrizare, ce s-a desfășurat în parcul de la porțile orașului, aflat pe teritoriul „Muzeul Satului”, și-a făcut apariția președintele Igor Dodon, care candidează pentru al doilea mandat, împreună cu familia.

IGOR DODON, CANDIDAT INDEPENDENT, SUSȚINUT DE PSRM: „Ar fi bine să investim aici bani împreună cu grădina Botanica să facem piste pentru bicicliști. În sacou, în cămașă vi-i comod? Sacoul e de lucru. Dar cămașa? Ce, trebuia să fiu cu pielea?”

ION CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: „Mă bucur că astăzi a fost domnul președinte. – L-ați invitat sau dumnealui a început campania electorală? Am făcut un apel către toată lumea. Suntem în așteptarea tuturor.”

Între timp, la campanie s-au alăturat și alți locuitori ai Capitaliei.

„Moldovenii aruncă toate deșeurile pe care le aduc cu ei la odihnă. Eu locuiesc în acest oraș, pentru mine contează să fie curat, eu am doi copii.”

„Și sticle, deșeuri menajere.”

„Cred că este responsabilitatea fiecăruia să fie astăzi alături. Ca în fiecare sâmbătă, până la data de 26.”

Este al doilea weekend când are loc campania de salubrizare. Marea Curățenie va continua și în săptămânile următoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!