/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Au decis să sensibilizeze oamenii pentru a purta măștile de protecție, prin pictură

missing
04 octombrie 2020, ora 21:20

Au decis să sensibilizeze oamenii pentru a purta măștile de protecție, prin pictură. De la mic la mare,  mai mulți oameni s-au adunat în cadrul unui atelier improvizat pentru a picta pe măști. Câteva culori, o pensulă și o mască din stofă de bumbac – asta au primit micii pictori. Timp de câteva ore au combinat culorile și au mânuit pensula cum știu ei mai bine. Iar la final s-au lăudat cu lucrări  deosebite , pe care le-au afișat pe rețelele de socializare.

Scuarul Palatului Național Nicolae Sulac a fost transformat astăzi într-un atelier în aer liber. Micii pictori și-au arătat talentul nu pe pânză, nu pe asfalt,  ci pe măști.

Pentru Nadejda pictura este un hobby, ea spune că prin desen își exprimă emoțiile și trăirile. Așa că desenul de astăzi a fost dedicat situației pandemice. Și Alexandra a venit ca să îmbine utilul cu plăcutul și să personalizeze o mască.

Organizatorii atelierului sunt membrii grupului de inițiativă “ Oameni pentru oameni” care și-au propus să sensibilizeze societatea  prin intermediul artei să poarte măștile de protecție.

Potrivit organizatorilor măștile de protecție, vopseaua și pensulele au fost oferite de donatori care au avut grijă să selecteze cele mai calitative materiale pentru a nu fi dăunătoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram