/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Accident la Botanica. Patru mașini s-au tamponat în lanț pe bulevardul Dacia

05 octombrie 2020, ora 12:41

Un accident rutier s-a produs în dimineața zilei de luni, 5 octombrie, în sectorul Botanica al Capitalei. Patru mașini s-au tamponat în lanț pe bulevardul Dacia. Oamenii legii spun că persoane rănite nu sunt. 

O fotografie de la locul accidentului a fost publicată de către un martor pe rețelele sociale. Din aceasta se poate vedea că unul dintre automobile este de marca „Mercedes”. Oamenii legii precizează că unul dintre șoferi s-a adresat deja la Poliție.

„Atunci când suma pagubelor nu depășește zece mii de lei și când nu sunt persoane rănite șoferii pot să se înțeleagă la fața locului fără să apeleze la Poliție, însă în acest caz unul dintre șoferi nu-și recunoaște vina”, a declarat ofițera de presă a IP Chișinău, Svetlana Scripnic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram