/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Polestar recheamă în service circa 2200 de maşini electrice, la scurt timp după livrare! Ce s-a întâmplat

missing
05 octombrie 2020, ora 15:43

Abia acum câteva săptămâni a început livrarea de Polestar 2 pe continentul european şi iată că deja primele câteva sute de maşini sunt rechemate oficial în service! Ce s-a întâmplat şi de ce este nevoie ca electromobilele să ajungă înapoi pe mâinile Polestar, deşi trebuie de realizat doar un update de software?

Campania de rechemare în service afectează 2.189 de vehicule livrate clienților din Europa și China. Managerii de top responsabili au decis să se asigure pe viitor şi au cerut posesorilor să le dea înapoi temporar maşinile pentru remedieri.

Asta deşi doar trei proprietari de exemplare Polestar 2 au reclamat despre pierderea bruscă a puterii în timp ce conduceau, determinându-i să se oprească în drum. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram