/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, sat cucerit, planul Moscovei și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

/VIDEO/ „Președintele răspunde” își schimbă denumirea și formatul. Igor Dodon explică cauza

missing
05 octombrie 2020, ora 15:35

Următoarele ediții „Președintele răspunde”, pentru perioada campaniei electorale, vor fi difuzate într-un alt format și cu altă denumire. Despre aceasta a declarat Igor Dodon pe rețelele sociale.

Astfel, rubrica săptămânală va fi redenumită în „Igor Dodon răspunde”. Aceasta va avea și un nou format, iar oamenii sunt încurajați să adreseze întrebări înregistrate video.

„Prieteni, suntem de câteva zile în campania electorală și mulți dintre voi mă întreabă ce facem cu întâlnirile noastre tradiționale, din fiecare vineri dimineața. Mă bucur să vă anunț că emisiunea va continua, mai mult, avem și un nou format care vă va permite să fiți mai implicați în dialogul nostru”, a comentat Igor Dodon.

„Despre ce este vorba? Începând din această săptămână, îmi puteți adresa întrebări în format video, care vor fi incluse în transmisiunile LIVE din fiecare vineri dimineața, ora 10:00, iar eu voi răspunde, la fel, în direct”, a mai specificat acesta.

Amintim că, „Președintele răspunde”, este o rubrică săptămânală, în timpul căreia Igor Dodon vine cu răspunsuri la întrebările adresate de către instituțiile media, dar și cetățenii simpli.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram