/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Apartament, mașină, dar și salariul din mai multe funcții. Ce avere declară candidatul la șefia președinției Republicii Moldova, Octavian Țîcu

missing
06 octombrie 2020, ora 17:09

Un apartament de 128 metri pătrați, o mașină, dar și salariul din mai multe funcții. Aceste bunuri au fost declarate de către candidatul la funcția de președinte din partea Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu.

Astfel, potrivit declarației de avere înregistrate pe CEC, pentru perioada 1 ianuarie 2018- 31 decembrie 2019, Octavian Țîcu a declarat un apartament de 128 metri pătrați în valoare de peste 739 mii de lei, un automobil marca Ford Focus procurat în 2018 și care este estimat la 214 mii de lei.

De asemenea, liderul PUN a mai declarat venituri sub formă de salariu de la Institutul de Istorie, Parlamentul Republicii Moldova, dar și ULIM.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie.

Potrivit CEC, pentru prezidențialele din acest an au fost înregistrați  opt candidați: Renato Usatîi – Partidul Nostru, Andrei Năstase – Platforma DA, Tudor Deliu – PLDM, Igor Dodon, Violeta Ivanov – Partidul Șor, Maia Sandu – Partidul Acțiune și Solidaritate, Octavian Țîcu – Partidul Unității Naționale și Dorin Chirtoacă – Mișcarea Politică Unirea.

Campania electorală a început pe 2 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram