Un apartament de 128 metri pătrați, o mașină, dar și salariul din mai multe funcții. Aceste bunuri au fost declarate de către candidatul la funcția de președinte din partea Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu.

Astfel, potrivit declarației de avere înregistrate pe CEC, pentru perioada 1 ianuarie 2018- 31 decembrie 2019, Octavian Țîcu a declarat un apartament de 128 metri pătrați în valoare de peste 739 mii de lei, un automobil marca Ford Focus procurat în 2018 și care este estimat la 214 mii de lei.

De asemenea, liderul PUN a mai declarat venituri sub formă de salariu de la Institutul de Istorie, Parlamentul Republicii Moldova, dar și ULIM.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie.

Potrivit CEC, pentru prezidențialele din acest an au fost înregistrați  opt candidați: Renato Usatîi – Partidul Nostru, Andrei Năstase – Platforma DA, Tudor Deliu – PLDM, Igor Dodon, Violeta Ivanov – Partidul Șor, Maia Sandu – Partidul Acțiune și Solidaritate, Octavian Țîcu – Partidul Unității Naționale și Dorin Chirtoacă – Mișcarea Politică Unirea.

Campania electorală a început pe 2 octombrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!