Două apartamente în valoare totală de 367 226 mii lei, o mașină Toyota Avensis, dar și salariul de deputat. Aceste bunuri au fost declarate de către candidatul la funcția de președinte din partea PLDM, Tudor Deliu.

Astfel, potrivit declarației de avere înregistrate pe pagina CEC, pentru perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2019, Tudor Deliu a declarat 2 apartamente, unul de 63 metri pătrați și altul de 31 metri. De asemenea, acesta mai deține în proprietate un garaj, dar și un automobil marca Toyota Avensis procurat în anul 2012, în valoare de 5000 de euro.

În această perioadă, Tudor Deliu a fost remunerat pentru activitatea sa de parlamentar, membru PLDM, iar soția sa a avut un salariu de peste 700 mii de lei de la Colegiul de Ecologie.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. Potrivit CEC, pentru prezidențialele din 1 noiembrie au fost înregistrați  opt candidați: Renato Usatîi – Partidul Nostru, Andrei Năstase – Platforma DA, Tudor Deliu – PLDM, Igor Dodon, Violeta Ivanov – Partidul Șor, Maia Sandu – Partidul Acțiune și Solidaritate, Octavian Țîcu – Partidul Unității Naționale și Dorin Chirtoacă – Mișcarea Politică Unirea.

Campania electorală a început pe 2 octombrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!