În plină pandemie, la o adunare cu președintele Igor Dodon din raionul Vulcănești au participat… sute de oameni. Mulți dintre ei au uitat de distanța socială și de măștile de protecție, iar șeful statului nu ezitat nici de această dată să facă fotografii cu oamenii braț la braț.

Din imaginile video și foto postate de însuși președintele se vede că la întâlnire au participat multe persoane în etate, care se află în categoria de risc. Aceasta în timp ce întrunirile cu participarea a mai mult de 50 de persoane sunt interzise de către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică.

Președintele a precizat că la întâlnire au fost invitaâi 50 de oameni, dar că au venit „puțin mai mulți”. „Pentru binevoitorii o precizare: la întâlnire au fost invitați până la 50 de oameni, au venit puțin mai mulți… nu am putut să interzicem și să închidem parcul public”, a scris Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!