/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Moldova se vrea cimitirul auto al Europei? Guvernul vrea să permită importul mașinilor mai vechi de 10 ani

missing
06 octombrie 2020, ora 09:31

Ministerul Finanțelor a lansat procesul de consultare publică a documentului privind măsurile de politică fiscală și vamală pentru anul 2021. Prin el, autorităţile ne spun cum şi din ce vor încerca să scoată cât mai mulţi bani pentru a acoperi gaura formată în economia ţării, în urma stagnării acesteia pe timp de pandemie.

Câteva modificări, care se doresc a fi făcute în lege, vin şi în atenţia noastră, a automobiliştilor, a celor care deţin sau planifică să-şi cumpere o maşină. Să o analizăm pe a doua, după ce anterior v-am spus că taxa de lux se vrea a fi majorată cu 50% faţă de cea actuală!

Actualul Guvern de la Chişinău s-a gândit că poate totuşi aduna mai mulţi bani la buget dacă se scoate vârsta limită de 10 ani la importul autoturismelor! Prin această idee, defectuoasă în opinia noastră, autorităţile vor permite ca un anumit număr de cetăţeni să-şi poată cumpăra mai ieftin şi aduce maşini de peste hotare, dar pun la bătaie sănătatea majorităţii cetăţenilor, care vor respira un aer şi mai murdar, numai pentru a acumula câteva milioane de lei în plus în conturile statului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram