/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Dorin Chirtoacă s-a testat pentru coronavirus: „Ironia sorții - campania electorală începe cu testul la Covid”

missing
06 octombrie 2020, ora 14:45

Candidatul partidului Mișcarea Politică Unirea, Dorin Chirtoacă, la funcția de președinte al R. Moldova, anunță că s-a testat pentru coronavirus marți, 6 octombrie, după ce, potrivit politicianului, un coleg de partid, alături de care a mers și a colectat semnături, a fost infectat cu Covid-19.

Dorin Chirtoacă, candidat Mișcarea Politică Unirea:Aseară am aflat că unul dintre colegii noștri a fot diagnosticat pozitiv cu Covid-19 și astăzi am mers să dau testul la Covid-19. Diseară o să vină rezultatul, eu nu am simptome. Ironia sorții, începem campania electorală cu test la Covid-19”.

Luni, 5 octombrie, Dorin Chirtoacă, candidatul desemnat la prezidențiale de Mișcarea Politică Unirea, a fost înregistrat în cursa pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent.

Precizăm că în lista candidaților pentru alegerile prezidențiale au fost înregistrați Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Igor Dodon, Violeta Ivanov, Maia Sandu și Octavian Țîcu.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram