Mai mulți locuitori ai orașului Vulcănești ar fi fost impuși să semneze că vor merge la întâlnirea de astăzi cu Igor Dodon. Despre aceasta a spus primarul orașului Vulcănești, Victor Petrioglu, într-o înregistrare pe Facebook. 

„De ieri, sunt telefonat de mai mulți oameni care mi-au spus că anume au fost impuși să confirme prin semnătură că vor participa la întâlnirea cu Igor Dodon. În timpul pandemiei, vor să organizeze o întâlnire pentru Igor Dodon. Nu este admisibil să fie aduși oamenii în parc sau acolo unde are loc întâlnirea, semnând pentru asta. Este straniu”, a declarat primarul.

Pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a anunțat că se află într-o vizită la Vulcănești și Cahul. „Întreprind o nouă vizită de lucru prin țară, în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Astăzi vizitez două raioane din zona de sud a țării – Cahul și Vulcănești”, a scris Dodon.

Purtătoarea de cuvânt a candidatului la alegeri Igor Dodon, Ludmila Muntean, a menționat că „domnul primar de Vulcănești, în loc să facă live-uri pe Facebook, ar fi trebuit să meargă la Procuratură împreună cu persoanele care sau plâns. Dar, probabil, toate problemele orașului sunt rezolvate, iar Domniei sale nu îi rămâne decât să se distreze pe rețelele de socializare”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!