/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

China: O companie a decis să-şi recompenseze toţi cei 4116 angajaţi cu maşini noi

missing
07 octombrie 2020, ora 15:23

Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation sau pe scurt Fangda Steel Group, o companie chineză metalurgică, care produce în principal oțel pentru construcții și uz industrial, a organizat la începutul lunii curente un eveniment care a devenit viral şi care iată că a ajuns a fi cunoscut şi de noi, motiv pentru care vi-l relatăm.

Neobişnuitul din această ştire este că firma a decis să-şi recompenseze toţi cei 4.116 angajaţi cu câte un automobil nou-nouţ, drept motiv servind succesul său pe piaţă şi creşterii rezultatelor financiare pentru al cincilea an consecutiv.

Această știre este foarte populară pe internet, iar subiectul a fost căutate doar pe Baidu (Google chinez) de peste patru milioane de ori. Citeşte articolul mai departe, la doar un click distanţă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram