Noul BMW 128ti este mult mai mult decât o nouă variantă de motorizare în cadrul gamei BMW Seria 1. Vine pe piaţă să completeze nişa dintre BMW 120i şi BMW M135i xDrive, fiind poziţionat ca un veritabil model sport imediat sub vârful de gamă cu tracţiune integrală.

Noul model poartă un nume de legendă care a marcat performanţele sportive ale mărcii în anii ’70 – iniţialele “ti” provenind de la “Turismo Internazionale”.

Noul BMW 128ti este bazat pe echiparea M Sport disponibilă pentru noua generaţie BMW Seria 1. Aceasta înseamnă că are o bară de protecţie frontală distinctivă, cu prize de aer sculptate special, dar şi un difuzor M Sport cu finisare neagră lucioasă. Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!