/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră mondială: Noul BMW 128ti – concurentul lui VW Golf GTI şi compania

missing
07 octombrie 2020, ora 09:55

Noul BMW 128ti este mult mai mult decât o nouă variantă de motorizare în cadrul gamei BMW Seria 1. Vine pe piaţă să completeze nişa dintre BMW 120i şi BMW M135i xDrive, fiind poziţionat ca un veritabil model sport imediat sub vârful de gamă cu tracţiune integrală.

Noul model poartă un nume de legendă care a marcat performanţele sportive ale mărcii în anii ’70 – iniţialele “ti” provenind de la “Turismo Internazionale”.

Noul BMW 128ti este bazat pe echiparea M Sport disponibilă pentru noua generaţie BMW Seria 1. Aceasta înseamnă că are o bară de protecţie frontală distinctivă, cu prize de aer sculptate special, dar şi un difuzor M Sport cu finisare neagră lucioasă. Află mai multe detalii şi dacă îţi permiţi o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram