/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Un polițist din Florești a fost răpit de persoane necunoscute. Șeful SPIA: „Nu este exclus ca această acțiune să fie o provocare”

missing
07 octombrie 2020, ora 13:01

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești a fost răpit de persoane necunoscute în această dimineață. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către șeful Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI, Ion Mămăligă. Potrivit lui, deocamdată nu se știe de către cine a fost răpit polițistul, dar nu este exclus ca această acțiune să fie o provocare la adresa Poliției Naționale. 

Șeful SPIA susține că polițistul era în afara orelor de serviciu și a fost răpit azi dimineață, din apropierea casei sale. „Procuratura raionului Florești a inițiat o cauză penală și noi am inițiat o anchetă pentru investigarea cazului”, a declarat Ion Mămăligă.

Unele instituții de presă susțin că angajatul IP Florești ar fi fost răpit de persoane din cadrul așa-zisului KGB transnistrean, însă Ion Mămăligă susține că deocamdată această informație nu s-a confirmat. „El, într-adevăr, a fost răpit, dar de persoane necunoscute. La moment nu avem date care ar indica la faptul că în subiectul în cauză are parte așa-numitul serviciu special al Transnistriei”, a menționat șeful SPIA.

Potrivit lui, angajatul IP Florești nu a avut anterior conflict cu alte persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram