/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ 224 de angajați din cadrul MAI, infectați cu Covid-19. MAI: „Un coleg se află în stare gravă”

missing
07 octombrie 2020, ora 19:25

În ultima săptămână, 118 angajați din cadrul Ministerul Afacerilor Interne au fost testați pozitiv cu Covid-19, iar unul dintre aceștia se află la spital în stare gravă. Declarația a fost făcută miercuri, 7 octombrie, de către secretarul de stat al MAI Sergiu Golovaci în cadrul conferinței de presă organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Sergiu Golovaci, secretar de stat al MAI:224 de angajați ai MAI sunt infectați cu noul coronavirus și se află sub supravegherea medicilor. În același timp, alți 65 s-au vindecat și și-au reluat munca. Un coleg de-al nostru se află în stare gravă, sub monitorizarea 24/24 a medicilor, în spital. 12 angajați sunt cu forme de gravitate medie, iar ceilalți 211 au forme ușoare și se tratează la domiciliu. La spitalul MAI sunt internați 31 de angajați.”

Astăzi au fost confirmate alte 1062 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în R. Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram