/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Construcție (i)legală la Ciocana. 250 de locatari nemulțumiți că li se blochează trecerea între blocuri

missing
07 octombrie 2020, ora 18:09

Au construit ilegal o anexă cu două etaje și au blocat trecerea între blocuri. Ar fi vorba despre un cuplu de procurori care au construit o anexă cu două etaje, dintre care unul în construcție, la un bloc de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. 

Pentru a evalua problema la fața locului s-a deplasat și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dan Perciun. Pentru tv8.md acesta a declarat că:„A existat o anexă problematică construită din start și acum s-a permis și construcția celui de-al doilea etaj. Există un grup de locatari, circa 250 de persoane care au semnat ca să nu fie emisă autorizația de construcție, dar în pofida nemulțumirii locatarilor, autorizația a fost emisă”.

O altă problemă constă în faptul că proprietarul anexei a blocat o trecere dintre blocuri, pe motiv că și-a construit un magazin chiar între cele două clădiri, iar fluxul de persoane îl deranja. În spate ar sta un cuplu de procurori, spun locatarii.

Deputatul a spus că va depune mâine o sesizare la Agenția de Supraveghere Tehnică ca să clarifice legalitatea emiterii autorizației de construcție de către Primăria Chișinău și să evalueze legalitatea blocării trecerii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram