Un accident teribil s-a produs în această după-amiază, cu implicarea a două vehicule, în apropiere de Sociteni. Șapte persoane au fost rănite după microbuzul în care se aflau s-a ciocnit violent cu un BMW. 

„La ora 17.40 a fost sesizată poliția referitor la un accident rutier care a avut loc pe traseul Chișinău Hîncesti în apropiere de localitatea Sociteni cu implicarea unui BMW și un microbuz. Sunt persoane traumate”, a declarat pentru TV8, ofițerul de presă al poliției.

Potrivit poliției, din motive necunoscute, BMW-ul ieșise pe contrasens fiind tamponat de microbuz.

Preliminar, 7 persoane traumate au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cu detalii revenim mai târziu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!