Râuri și străzi inundate în Capitală, și de această dată, în urma precipitațiilor din această după-amiază. Astfel, unele rute de troleibuze și autobuze circulă cu abateri de la program, staționează sau sunt redirecționate temporar, în legătură cu acumularea cantităților mari de apă.

În același timp, primăria municipiului Chişinău informează că serviciile municipale specializate sunt antrenate în sectoarele capitalei, pentru a lichida situaţiile problematice, cauzate de aversele puternice din a doua parte a zilei.

De asemenea, într-un comunicat al Primăriei este menționat că sunt afectate rutele transportului public de pe străzile Uzinelor, șos. Muncești, str. Visterniceni, str. Petricani. Calea Ieșilor.

Urmăriți mai jos o galerie foto și video cu straăzile inundate de ape.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Facebook: Sergiu Gaibu

Facebook: Ilan Cașu

Facebook: Ana Taban

În același timp, și subteranele din Chișinău au fost inundate de ape.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!