/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O fostă ministră de la noi candidează pentru alegerile parlamentare din România

missing
08 octombrie 2020, ora 16:36

Fosta ministră a Tineretului și Sportului Loretta Handrabura candidează la alegerile parlamentare din România. Handrabura se regăsește pe locul doi în listele Partidului Mișcarea Populară pentru diaspora, comunitățile istorice și Republica Moldova, adică Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara țării.

Lista la Senat este deschisă de domnul Catalin Avramescu, fost ambasador al României în Finlanda şi Estonia, fost consilier prezidențial în mandatul președintelui Traian Băsescu, doctor în filosofie, profesor la Facultatea de Științe Politice a Universității din București.

Pe locul 2, este doamna Loretta Handrabura, doctor în filologie, conferințiară universitară, fost ministru al Tineretului și Sportului, fost viceministru al Educației, negociatoare a Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană”, a anunțat Constantin Codreanu, deputatul român originar din Republica Moldova.

Loretta Handrabura este conferențiară universitară, etnologă și politiciană din Republica Moldova, doctoriță în filologie. A deținut funcția de viceministru al Educației a Republicii Moldova de la 20 noiembrie 2009 până în iulie 2015 și a fost ministru al Tineretului și Sportului între 30 iulie 2015 și 20 ianuarie 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram