/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tudor Deliu a spus câți bani va cheltui pentru campania electorală: „Vom avea doar un pliant”

missing
08 octombrie 2020, ora 23:28

Tudor Deliu, candidatul înaintat de către PLDM la alegerile prezidențiale din acest an, spune că pentru campania electorală ar putea cheltui aproximativ 200 de mii de lei. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica”, de la TV8.

„Astăzi mi-a raportat trezorierul câți bani sunt în cont și câți s-au cheltuit. Nu am să vin cu cifre, însă, cu părere de rău, sunele sunt foarte mici. Noi astăzi facem campanie electorală în bază de voluntariat. Noi avem echipe puternice la nivel de teritoriu”, a declarat Tudor Deliu în timpul emisiunii.

„Erau cele 98 de mii, adică 12 salarii donate de partid și aproape vreo 100 de mii din donațiile care au venit. Clar că nu e posibil să faci o campanie prezidențială cu aproape 200 de mii de lei. Noi ne-am limitat doar la un simplu pliant, nu vom avea panouri publicitare. Nu știu dacă vom putea veni cu spoturi electorale la unele televiziuni private”, a mai spus acesta.

Amintim că, alegerile prezidențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie. În total, în cursa pentru prezidențiale au fost înregistrați 8 candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram