Un alt cetățean a fost reținut ilegal de așa-numitele structuri de forță de la Tiraspol. Informația a fost confirmată de către premierul Ion Chicu și reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI). 

Într-un comunicat de presă, cei de la MAI spun că pe parcursul zilei de 7 octombrie a fost reținut un alt locuitor din Camenca, fiind bănuit de așa-zisele structuri de la Tiraspol de acțiuni pretins ilegale.

„A fost luată decizia de a fi instituit un grup de anchetă în cadrul Procuraturii Generale (PG), din care fac parte reprezentanți ai MAI, Serviciul de Informații și Securitate (SIS) și alte instituții responsabile de gestionarea acestui caz”, spun reprezentanții MAI.

Cât ține de locuitorul din Camenca reținut, deputatul Chiril Moțpan spune că ar fi vorba despre Andrei Glijin, bănuit de spionaj.

De asemenea, prim-ministrul Ion Chicu spune că a convocat o ședință de lucru în cazul acțiunilor de răpire a ofițerului din Florești și altor persoane civile de către structurile de forță nerecunoscute din regiunea transnistreană.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!