/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un alt cetățean a fost reținut ilegal de așa-numitele structuri de forță de la Tiraspol. Reacția Guvernului și a MAI

08 octombrie 2020, ora 11:29

Un alt cetățean a fost reținut ilegal de așa-numitele structuri de forță de la Tiraspol. Informația a fost confirmată de către premierul Ion Chicu și reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI). 

Într-un comunicat de presă, cei de la MAI spun că pe parcursul zilei de 7 octombrie a fost reținut un alt locuitor din Camenca, fiind bănuit de așa-zisele structuri de la Tiraspol de acțiuni pretins ilegale.

„A fost luată decizia de a fi instituit un grup de anchetă în cadrul Procuraturii Generale (PG), din care fac parte reprezentanți ai MAI, Serviciul de Informații și Securitate (SIS) și alte instituții responsabile de gestionarea acestui caz”, spun reprezentanții MAI.

Cât ține de locuitorul din Camenca reținut, deputatul Chiril Moțpan spune că ar fi vorba despre Andrei Glijin, bănuit de spionaj.

De asemenea, prim-ministrul Ion Chicu spune că a convocat o ședință de lucru în cazul acțiunilor de răpire a ofițerului din Florești și altor persoane civile de către structurile de forță nerecunoscute din regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram