/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Câțiva elevi de la un liceu din Capitală au dat foc la dezinfectant, chiar pe podeaua din clasă

missing
08 octombrie 2020, ora 22:20

Se joacă cu focul. Câțiva elevi s-au filmat în timp ce dau foc la dezinfectant, chiar pe podeaua din clasă, după care încearcă să stingă flăcările cu picioarele. Imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare. Potrivit unei surse TV8, incidentul ar fi avut loc la liceul George Călinescu.

Directoarea instituției, însă, a negat acest lucru. Cazul nu a fost înregistrat, deocamdată, la poliție, dar oamenii legii s-au autosesizat și urmează să investigheze.

Din imagini se vede cum elevii toarnă dezinfectantul pe podea și îi dau foc. Deoarece conține alcool, flăcările s-au răspândit imediat. Panicați, elevii încearcă să stingă focul cu picioarele.

În imaginile postate pe rețelele de socializare nu se vede fața copiilor și nici nu se înțelege locul exact unde se află. O sursă a declarat pentru TV8 că incidentul s-ar fi petrecut la Liceul Teoretic „George Călinescu” din Capitală. Directoarea instituției susține că nu a auzit de acest caz.

„Nu seamănă să fie la noi, nici nu se înțelege bine. Niște copii și podeaua. Cum puteți să spuneți că e la noi? – Nu am spus, doar vă întrebăm.”

Tot din sursele noastre am aflat că astăzi acolo au fost și polițiștii. Contactați de TV8, responsabilii de la Poliția Capitalei au spus că acest caz nu a fost înregistrat. Oamenii legii însă s-au autosesizat și urmează să investigheze cazul. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram