/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Intoxicație cu spray lacrimogen la Liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei. 14 elevi au avut nevoie de îngriji medicale

missing
09 octombrie 2020, ora 15:25

Intoxicație în masă la liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei. 14 elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale  după ce în interiorul instituției a fost pulverizat spray lacrimogen.

În jurul orei 11.30, Serviciul Naţional Unic pentru Apelurile de Urgenţă 112 a fost alertat despre cazul de intoxicație, iar ulterior, fiind anunțați și polițiștii.

„Persoane neidentificate au pulverizat cu spray lacrimogen pe holul instituției, iar drept consecință mai mulți elevi, cu vârstele cuprinse între 12-17 ani ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție din Orhei, Elena Băetrău.

Potrivit informațiilor, în această dimineață, mai mulți elevi, aflați în pauză pe holul blocului central, ar fi simțit dificultăți de respirație și disconfort în regiunea gâtului.

La moment, starea de sănătate a elevilor este satisfăcătoare.

„Din cercetările preliminare, se presupune că cineva din rândul elevilor, aflându-se în holul instituției, ar fi pulverizat, cel mai probabil, cu un spray lacrimogen. La fața locului se continuă investigațiile”, a menționat purtătoarea de cuvânt.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram