/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Noua Mazda MX-30 a devenit pe neașteptate un SUV cu motorizare mild hybrid

missing
09 octombrie 2020, ora 10:14

Mazda a introdus pe piaţa din Japonia noul model MX-30, însă nu în calitate de electromobil, deocamdată, ci cu propulsie mild hybrid, cu motor cu ardere internă respectiv! Dacă va fi disponibilă această versiune şi în afara statului asiatic deocamdată nu este clar.

Sub capotă, o astfel de maşină are un benzinar natural aspirat Skyactiv-G de 2.0 litri (156 CP/199 Nm), asistat de un demaror-generator care produce alţi 7 CP/49 Nm.

Unitatea funcționează în cadrul sistemului start-stop și oferă un impuls de putere în primele secunde de acceleraţie de pe loc sau în mers, de exemplu la depăşiri, atunci când se detectează apăsarea mai bruscă şi mai tare a pedalei de acceleraţie. Află mai multe detalii, dar şi cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram