Igor Dodon nu-și schimbă decizia privind participarea la dezbaterile electorale. Astfel, acesta  a respins invitația lansată de Maia Sandu, pentru a participa la o dezbatere publică. 

„Noi am spus foarte clar la începutul campaniei electorale. Nu contează cine, nu dau nume candidaților. Noi nu participăm în dezbateri electorale, până pe 1 noiembrie”, a declarat candidatul la alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

„Noi preferăm să avem dialog cu cetățenii, eu în fiecare zi am 10-12 întrevederi. Eu prefer aceste discuții. Le dau posibilitatea oponenților să dueleze între ei, la orice televiziune. Lasă-i să meargă să arate cât sunt de pregătiți, cât sunt de nepregătiți. Toate televiziunile sunt ale lor. Nu au decât. Mergeți la emisiuni și arătați ce puteți”, a adăugat Dodon în cadrul emisiunii „Igor Dodon Răspunde”.

Precizăm că astăzi, Maia Sandu a lansat o invitație pentru Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică în  perioada 26-30 octombrie.

„Îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică, în perioada 26-30 octombrie. Cetățenii au dreptul să cunoască ce a făcut președintele, în ultimii patru ani, pentru ei. Să răspundă la întrebările oamenilor”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui mesaj video.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!