/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Răspunsul lui Igor Dodon la invitația Maiei Sandu privind participarea la o dezbatere electorală

missing
09 octombrie 2020, ora 11:47

Igor Dodon nu-și schimbă decizia privind participarea la dezbaterile electorale. Astfel, acesta  a respins invitația lansată de Maia Sandu, pentru a participa la o dezbatere publică. 

„Noi am spus foarte clar la începutul campaniei electorale. Nu contează cine, nu dau nume candidaților. Noi nu participăm în dezbateri electorale, până pe 1 noiembrie”, a declarat candidatul la alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

„Noi preferăm să avem dialog cu cetățenii, eu în fiecare zi am 10-12 întrevederi. Eu prefer aceste discuții. Le dau posibilitatea oponenților să dueleze între ei, la orice televiziune. Lasă-i să meargă să arate cât sunt de pregătiți, cât sunt de nepregătiți. Toate televiziunile sunt ale lor. Nu au decât. Mergeți la emisiuni și arătați ce puteți”, a adăugat Dodon în cadrul emisiunii „Igor Dodon Răspunde”.

Precizăm că astăzi, Maia Sandu a lansat o invitație pentru Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică în  perioada 26-30 octombrie.

„Îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică, în perioada 26-30 octombrie. Cetățenii au dreptul să cunoască ce a făcut președintele, în ultimii patru ani, pentru ei. Să răspundă la întrebările oamenilor”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui mesaj video.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram