/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 740: Podul Kerci – închis și bilanțul de la Odesa. Geoană: Putin blufează în privința armelor nucleare

/VIDEO/ Maia Sandu îl cheamă pe Igor Dodon la o dezbatere publică

09 octombrie 2020, ora 10:09

Maia Sandu, candidată la alegerile prezidențiale din partea Partidului PAS, a lansat o invitație pentru Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică. 

„Îl chem pe candidatul Igor Dodon la o dezbatere publică, în perioada 26-30 octombrie. Cetățenii au dreptul să cunoască ce a făcut președintele, în ultimii patru ani, pentru ei. Să răspundă la întrebările oamenilor”, a menționat Maia Sandu în cadrul unui mesaj video.

Am solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon, Ludmila Muntean, însă, la moment, nu am primit un răspuns dacă va accepta sau nu invitația lansată de Maia Sandu.

Precizăm că alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram