Tesla este primul producător auto din lume care şi-a desființat departamentul de PR și primul care a refuzat complet să vorbească cu presa printr-un astfel de canal! Ultima persoană care era responsabilă pentru comunicarea cu mass-media a demisionat din funcţia de ofiţer de presă încă în decembrie 2019!

Despre acest lucru scriu colegii de la Electrek, care au investigat motivele pentru lipsa de comunicare formală între companie și presă în ultimul an. Aceştia spun că au folosit toate modalitățile disponibile pentru a obține răspunsuri oficiale de la Tesla la diverse solicitări jurnalistice, însă nimic nu s-a întâmplat ca reacţie.

O sursă cu funcţie de top la Tesla a confirmat în mod privat și anonim publicației că producătorul auto nu mai are un departament de PR. Are câțiva specialiști în PR în Europa și Asia, dar nu mai există o divizie globală centralizată responsabilă de relațiile publice. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!