Într-un grup de Facebook se cere sancţionarea unui conducător auto pentru că a încălcat nişte reguli elementare de circulaţie şi a pus în pericol siguranţa mai multor pietoni care erau deja angajaţi în trecerea străzii. Situaţia s-a întâmplat la intersecţia bd. Dacia cu strada Cuza-Vodă.

În loc să cedeze trecerea pietonilor, acesta a preferat să-i ocolească prin a trece peste alte două benzi. Deşi mulţi ar spune că nu e nimic grav în asta, însăşi femeia a fost pusă în gardă şi la un moment dat chiar s-a oprit pentru că nu ştia ce urma să se întâmple şi cum să acţioneze eventual pentru a feri copiii de pericol.

Amintim unor astfel de şoferi, dar şi tuturor celor care fac uz de săgeata verde care se găseşte în unele intersecţii în drept cu semnalul roşu al semafoarelor. Citeşte articolul mai departe şi vezi situaţia surprinsă de o cameră de bord, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!