/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Pietoni ocoliți cu viteză! De ce se cere sancționarea acestui şofer din Chişinău

missing
11 octombrie 2020, ora 19:13

Într-un grup de Facebook se cere sancţionarea unui conducător auto pentru că a încălcat nişte reguli elementare de circulaţie şi a pus în pericol siguranţa mai multor pietoni care erau deja angajaţi în trecerea străzii. Situaţia s-a întâmplat la intersecţia bd. Dacia cu strada Cuza-Vodă.

În loc să cedeze trecerea pietonilor, acesta a preferat să-i ocolească prin a trece peste alte două benzi. Deşi mulţi ar spune că nu e nimic grav în asta, însăşi femeia a fost pusă în gardă şi la un moment dat chiar s-a oprit pentru că nu ştia ce urma să se întâmple şi cum să acţioneze eventual pentru a feri copiii de pericol.

Amintim unor astfel de şoferi, dar şi tuturor celor care fac uz de săgeata verde care se găseşte în unele intersecţii în drept cu semnalul roşu al semafoarelor. Citeşte articolul mai departe şi vezi situaţia surprinsă de o cameră de bord, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram