/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Horoscop: Vești bune pentru unele zodii. Printre fericiții zodiacului se numără și Capricornii

missing
12 octombrie 2020, ora 06:07

Horoscopul zilei de 12 octombrie, luni, aduce vești bune pentru unele zodii, dar triste pentru altele. De menționat este că printre fericiții zodiacului se numără și Capricornii, potrivit impact.ro.

Berbec
Pentru Berbeci, accentul cade astăzi pe partenerul de viață, dar și pe cel de afaceri. Acolo însă trebuie discutate mai multe treburi rămase restante, însă astrele îi susțin. Important este să fie sinceri cu ei îșiși și cu tot ce își doresc cu adevărat.

Taur
Pentru Tauri, aspectul secretelor și a relației cu familia soțului poate să ridice fie niște semne de întrebare, fie anumite lucruri trebuie puse la punct. Să aibă grijă însă de imunitatea lor deoarece poate fi mai slăbită în acest moment.

Gemeni
Pentru Gemeni toate discuțiile îi pot duce cu gândul la plecare, la o distanțare de tot ceea ce nu le mai convine. Sunt multe lucruri care s-au adunt și au rămas acolo în sufletul lor, însă de care trebuie să scape.

Rac
Pentru Raci începutul de săptămână se arată promițător pe casa carierei, acolo unde sunt foarte ocupați. De asemenea, comunicarea bună cu șefii sau colegii le poate aduce multe beneficii.

Leu
Fie că vor să cumpere lucruri noi prin casă sau pentru sufletul lor, Venus îi va susține pe Lei să facă achiziții profitabile. Ego-ul lor va fi satisfăcut, iar imaginea în societate va avea de câștigat.

Fecioară
Pentru Fecioare anumite dorințe se pot materializa în următoarele zile, numai că trebuie să aibă răbdare. Este bine să încerce din când în când să se mai gândească și la propria persoană. Rugăciunile le sunt ascultate, așa că să nu ezite să ceară Universului.

Balanță
Pentru Balanțe accentul cade pe propria persoană și își dresc să facă ceva pentru a-și extinde orizonturile. A arăta bine înseamnă să se și simtă bine, iar asta nu poate să le aducă decât lucruri pozitive.

Scorpion
Accentul cade pe sectorul care va susține vouă planurile, ideile, mentalul. Acolo aveți parte de susținerea universului și a marelui benefic Jupiter, ceea ce vă poate aduca chiar anumite oportunități.

Săgetător
Relațiile cu cei din jur trebuie susținute, de aceea nu ar strica să dați câteva telefoane unor persoane care vă dau o stare bună. Comunicarea cu cei dragi sau cu colegii de muncă pare că se îmbunătățește.

Capricorn
Odată ce ați terminat de achitat facturile restante, este posibil să vă mai rămâna niște bani pentru a-i investi în ceea ce face plăcere sufletului vostru. Acasă aveți anumite responsabilități, iar acestea nu pot fi neglijate.

Vărsător
Sectorul copiilor este pus în evidență, aici aveți niște lucruri rămase restante de rezolvat. Câștigurile vin și ele și chiar dacă nu sunt semnificative, tot vă sunt de ajutor. Aveți grijă de sănătatea voastră.

Pești
Există o posibilitatea ca astăzi să nu vă simțiți în formă sau plus și simplu să nu aveți chef să faceți anumite lucruri. Și e normal, sunt zile și zile. Având în vedere perioada prin care ai trecut în ultimele luni, un pic de pauză nu ți-ar strica.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram