Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

„Justiție prin comunicate de presă”. Avocatul lui Plahotniuc, despre sechestrul pus pe mai multe bunuri din străinătate ale fostului lider PD

12 octombrie 2020, ora 16:48
Distribuie:

După ce Procuratura Generală a emis un comunicat prin care informează că pe mai multe proprietăți din străinătate ale lui Vlad Plahotniuc ar fi fost pus secrestru, avocatul fostului lider PD, Lucian Rogac, spune că în ultima perioadă află despre acțiunile Procuraturii din comunicate de presă și descursuri televizate.

„După cum am observat în ultima perioadă de timp, a devenit un sport național pentru Procuratura Generală înfăptuirea actelor de justiție prin comunicate de presă și descursuri televizate. Noi nu am fost informați despre existența unor astfel de încheieri. Cu atât mai mult, aș vrea să comunic că acum două luni tot a fost publicat un comunicat precum că ar fi fost pus sechestru pe anumite bunuri ale lui Vlad Plahotniuc și nici până în ziua de azi nu am primit încheierile date, nu am făcut cunoștință. Odată ce nu ne-au fost prezentate, mă uit și eu pe comunicat și tot aștept alt comunicat mai proaspăt”, a declarat Lucian Rogac.

Amintim că, astăzi Procuratura Generală a emis un comunicat în care menționează că proprietăți estimate la peste 160 milioane de lei urmează a fi puse sub sechestru de către autoritățile din România, Franța și Elveția. Asta după ce Procuratura a administrat probe suplimentare că anume Vladimir Plahotniuc ar fi beneficiarul bunurilor stabilite.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram