După ce Procuratura Generală a emis un comunicat prin care informează că pe mai multe proprietăți din străinătate ale lui Vlad Plahotniuc ar fi fost pus secrestru, avocatul fostului lider PD, Lucian Rogac, spune că în ultima perioadă află despre acțiunile Procuraturii din comunicate de presă și descursuri televizate.

„După cum am observat în ultima perioadă de timp, a devenit un sport național pentru Procuratura Generală înfăptuirea actelor de justiție prin comunicate de presă și descursuri televizate. Noi nu am fost informați despre existența unor astfel de încheieri. Cu atât mai mult, aș vrea să comunic că acum două luni tot a fost publicat un comunicat precum că ar fi fost pus sechestru pe anumite bunuri ale lui Vlad Plahotniuc și nici până în ziua de azi nu am primit încheierile date, nu am făcut cunoștință. Odată ce nu ne-au fost prezentate, mă uit și eu pe comunicat și tot aștept alt comunicat mai proaspăt”, a declarat Lucian Rogac.

Amintim că, astăzi Procuratura Generală a emis un comunicat în care menționează că proprietăți estimate la peste 160 milioane de lei urmează a fi puse sub sechestru de către autoritățile din România, Franța și Elveția. Asta după ce Procuratura a administrat probe suplimentare că anume Vladimir Plahotniuc ar fi beneficiarul bunurilor stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!