/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Urmărire cu reţinere în Chişinău. Circa 10 echipaje de poliţie au fost implicate

missing
12 octombrie 2020, ora 10:18

Urmărire în sectorul Rîşcani al capitalei. Mai multe echipaje de poliţie au fost implicate într-o operaţiune care prevedea imobilizarea unui automobil condus de un şofer aflat în stare de ebrietate, potrivit martorilor.

Acţiunile au început după ce conducătorul auto în cauză a refuzat să se conformeze somaţiilor de a trage pe dreapta când circula pe strada Nicolae Dimo.

Poliţia spune că noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pe strada N. Dimo din capitală a fost stopat, de către agenții de patrulare, un automobil de marcă Dacia, pentru condus neuniform. Șoferul însă a refuzat să oprească mașina, încercând să se eschiveze. Află ce s-a întâmplat ulterior şi vezi imagini de la faţa locului, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram