/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Hyundai şi Rimac au creat un hatchback cu 810 CP produşi de patru motoare electrice

missing
13 octombrie 2020, ora 17:32

În cadrul Salonul Auto de la Beijing, care s-a încheiat acum câteva zile, Hyundai a prezentat în premieră publică prototipul unei maşini sport electrice numite RM20e, dezvoltată în colaborare cu compania croată Rimac!

În 2012, Hyundai a lansat proiectul de cercetare RM (Racing Midship), care ar trebui să îmbogățească divizia sa sport N cu experiența necesară în dezvoltarea de mașini puternice, de care nu au mai fost anterior în istoria companiei coreene.

RM20e este al cincilea prototip cu unitate de propulsie montată central după RM14, RM15, RM16 și RM19. Vezi ce caracteristici are şi ce sunete produce, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram