Rolls-Royce a abandonat opțiunea mascotei iluminate Spirit of Ecstasy, decizia fiind luată în legătură cu o directivă a UE privind siguranța mașinilor. În ciuda Brexit-ului, cerințele UE de certificare continuă să se aplice mașinilor din Regatul Unit.

Statueta retractabilă, care este cartea de vizită a maşinilor Rolls-Royce, a căzut victimă luptei împotriva aşa-zisei „poluări luminoase”. Marca britanică s-a întristat să facă acest lucru, dar a considerat că are o „obligație morală” de a se conforma directivei UE.

„Am simțit că este obligația noastră morală. Am vândut această opțiune cu foarte bună credință. Suntem obligați să o retragem acum fără vina noastră”, a declarat un purtător de cuvânt al Rolls-Royce. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!