Antirecord, alte 1 149 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 a fost confirmate în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import, România – un caz, Marea Britanie – un caz, Federația Rusă – un caz și Ucraina – un caz. 

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 64 424 de cazuri. În total au fost efectuate 3 976 de teste, dintre care primar – 3 570 și repetat – 406.

Din numărul total de cazuri, 83 sunt lucrători medicali: medici – 33, asistenți medicali – 33 și personal auxiliar – 17.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 753 – stare gravă (dintre care 39 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1543 – stare de gravitate medie, ceilalți pacienți sunt în stare satisfăcătoare).

Alte 443 de persoane au fost tratate și externate. În total, 45 545 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!