/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

De Hramul orașului Chișinău, Naționala Moldovei de fotbal joacă contra Sloveniei

missing
14 octombrie 2020, ora 11:48

De Hramul orașului Chișinău, Naționala Moldovei va juca cel de-al patrulea meci din cadrul Ligii Națiunilor UEFA, ediția 2020-2021. Tricolorii vor înfrunta reprezentativa Sloveniei la Chișinău, pe stadionul Zimbru. 

Astăzi, Capitala noastră va fi locul unde vom lupta pentru fiecare punct, locul unde vom bucura suporterii și spectatorii care vor urmări meciul de acasă”, anunță Federația Moldovei de Fotbal.

Meciul poate fi privind online, începând cu ora 21:45.

Cele două echipe naționale s-au întâlnit până acum în 3 meciuri directe. Pe 4 septembrie 2004, în preliminariile Campionatului Mondial, Slovenia a învins Moldova cu 3-0 la Celje. Pe 7 septembrie 2005, la Chișinău, Naționala noastră a cedat la limită, scor 1-2. Golul Moldovei a fost înscris de Serghei Rogaciov. În ediția actuală a Ligii Națiunilor, Moldova a pierdut cu 0-1 meciul cu Slovenia, disputat la Ljubljana pe 3 septembrie.

Foto: FMF

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram